Uw eigen mal laten maken?

mallen-header.jpg

Een mal moet altijd "lossend" gemaakt kunnen worden. Eenvoudige cilindervormige modellen, zoals een beker, bestaat maar uit 1 deel. Een bord of simpel figuurtje heeft al snel 2 mal delen nodig. Een kopje heeft al 3 delen nodig. Vanwege de stand ring (holle onderkant) en het oortje.

De vorm van het product, bepaalt uit hoeveel delen de mal gemaakt moet worden. Dit bepaalt grotendeels ook de prijs. Standaard gaan we uit van €150,-excl. btw per gipsen mal deel.

Meerdere mallen van hetzelfde product is natuurlijk ook mogelijk. Er wordt dan een polyurethaan "moeder" mal geproduceerd, waarvan we meerdere gipsen mallen kunnen maken.
Standaard prijs is €250,-excl.btw per polyurethaan mal deel, plus ongeveer €28,95 excl.btw per gipsenafdruk van dat mal deel.

De levertijd van de te produceren mal in zo'n 6 tot 8 weken.

Om te bepalen of het mogelijk is om een mal te maken en uit hoeveel delen deze mal zal bestaan, kan het beste worden bepaald met het product in handen. Voor het ontwikkelen van de mal, is het product altijd nodig.
Het product moet van hard materiaal zijn en tegen een stootje kunnen. Er is ook een klein risico aan verbonden. We kunnen geen garantie geven dat het lukt om een mal te maken en dat het originele product heel blijft in het proces. Uiteraard gaan we zorgvuldig met het product om.

Wilt u een mal laten maken, wilt u een offerte of heeft u meer vragen, mail ons dan met een of meerdere foto's van uw product.

mallen-maken.jpg